این پژوهش بهمنظور ارزیابی کیفیت خدمات درمانی بیمارستان شهید فیاضبخش با استفاده از مدل شکاف توسعهیافته خدمات برای اندازهگیری کیفیت خدمات و شناسایی شکافهای موجود بین ادراکات و انتظارات انجام گرفته است. در این تحقیق با استفاده از مدل سرکوال شامل ابعاد پنجگانه کیفیت خدمات یعنی ابعاد ملموسات و فیزیکی، قابلیت اعتماد، پاسخگویی، همدلی و اطمینان به بررسی فاصله بین انتظارات و ادارکات مراجعهکنندگان به این بیمارستان پرداخته شده است. تحقیق حاضر از نوعی توصیفی- پیمایشی است که در آن از ابزار پرسشنامه استاندارد استفاده گردیده شده است. نمونه آماری این تحقیق مشتمل بر 122 مراجعهکننده است و از روش روش نمونهگیری در دسترس بهره گرفته شده است. نتایج حاصله با استفاده از آزمون مقایسه دو میانگین مستقل نشان میدهد که در بعد خدمات ملموس و فیزیکی میزان ادراکات بیشتر از انتظارات بوده است و در بعد اعتماد میانگین انتظارات بیشتر از ادراکات بیماران و مراجعهکنندگان در این بیمارستان میباشد. در سایر ابعاد یعنی تضمین، همدلی و پاسخگویی بین انتظارات و ادراکات اختلاف معناداری وجود ندارند. در نهایت و بر اساس مقایسه میانگینها، میزان ادراکات بهطور میانگین از انتظارات کمتر میباشد و میتوان اظهار نمود که خدمات ارائه شده بیمارستان فیاضبخش نتوانسته است رضایت بیماران را برآورده سازد.
. (1391). ارزیابی کیفیت خدمات درمانی بیمارستان شهید فیاضبخش با استفاده از مدل شکاف توسعهیافته خدمات. فصلنامۀ علمی مطالعات منابع انسانی, 2(3), 111-127.
MLA
. "ارزیابی کیفیت خدمات درمانی بیمارستان شهید فیاضبخش با استفاده از مدل شکاف توسعهیافته خدمات". فصلنامۀ علمی مطالعات منابع انسانی, 2, 3, 1391, 111-127.
HARVARD
. (1391). 'ارزیابی کیفیت خدمات درمانی بیمارستان شهید فیاضبخش با استفاده از مدل شکاف توسعهیافته خدمات', فصلنامۀ علمی مطالعات منابع انسانی, 2(3), pp. 111-127.
VANCOUVER
. ارزیابی کیفیت خدمات درمانی بیمارستان شهید فیاضبخش با استفاده از مدل شکاف توسعهیافته خدمات. فصلنامۀ علمی مطالعات منابع انسانی, 1391; 2(3): 111-127.